Nieuwbouw

CityBox

 

Maatwerk voor een standaard prijs
De cityBOXen worden ordergericht geassembleerd en compleet afgemonteerd geleverd, van een complete standaard uitvoering die voor vele transportdoeleinden geschikt is, tot op maat geleverde carrosserieën die door toepassing van een uitgebreid assortiment opties voldoen aan specifieke transportwensen. Dit kan ook worden omschreven als flexibiliteit (semi-maatwerk) voor de prijs van een standaardproduct.

Zeer korte levertijd
De cityBOX wordt niet alleen snel geproduceerd, maar de carrosseriebouwer kan de uitgekiende constructie razendsnel, binnen vier uur, op elk type chassis monteren. De totale tijdwinst komt vervolgens ten goede aan de eindgebruiker, de transportondernemer.

Duurzaam ontwerp en materialen
De cityBOX is een licht product van betrouwbare kwaliteit. De laadbakken worden gebouwd volgens de normen van de automotive industrie en uitgebreid op duurzaamheid getest.

Servicegerichte organisatie
Onze organisatie is erop gericht om flexibel in te spelen op de wensen van onze afnemers. We geven direct antwoord op vragen en dragen oplossingen aan. Garantie en service zijn voor ons een ere-zaak.

Kies uit vier modellen 
Voor iedere toepassing een oplossing. Kijk voor meer informatie op de website van CityBox